Založba Turistika

Tel.: 041 671 988 
info@turistika.si

Knjiga kot poslovno darilo – Ob vsakem odhodu v tujino in ob srečanjih s tujimi partnerji in prijatelji se velikokrat sprašujemo kakšno bi bilo najprimernejše darilo. 

Veliko je takih, ki podarijo knjigo. Tako darilo, še posebno če je natisnjena v jeziku obdarovanca, običajno naleti na veliko pozornost.

Založba Turistika

Pošljite nam mail ali pa nas pokličite in predstavili vam bomo posebno ponudbo, pisano na kožo prav vam, vašemu podjetju, klubu ali društvu.

Kdo so kupci ?

Komu so namenjene knjige Založbe Turistika:

Slovencem

Vsem Slovencem, ki radi raziskujejo in odkrivajo zanimivosti in znamenitorsti Slovenije. 

Tujim obiskovalcem Slovenije

Knjige so prevedene v številne jezike. Namenjene so tako tujcem, ki so prvič v Sloveniji in tudi zahtevnejšim gostom, ki jim osnovne informacije ne zadostujejo in želijo izvedeti več-

Gospodarstvu in podjetnikom

Knjiga je odlično poslovno darilo za domače in tuje poslovne partnerje. Hkrati je lahko tudi dobra in izvirna reklama za podjetje ali obrt. Kontaktirajte nas za posebno ponudbo namenjeno gospodarstvu in podjetnikom.

Športnikom in društvom

Knjiga je pravi odgovor na večno vprašanje kako predstaviti svojo domovino na gostovanjih v tujini ali kako približati domače kraje tujim športnikom in kulturnikom.

Slovenskim popotnikom

Med potovanjem po tujih deželah s knjigo najlažje pokažeš lepote svoje domovine in obdariš prijatelje v tujini z izvirnim darilom – knjigo o Sloveniji v njihovem jeziku.

Osnovnošolcem, dijakom in študentom

Prva mesta na šolskih tekmovanjih v poznavanju Slovenije pripadajo prav tistim, ki črpajo znanje iz naših knjig.

Knjiga kot poslovno darilo

Založba Turistika