Blog - Spremljajte naše delo in potepanja na enem mestu. Objave spremlja veliko fotografij in številni dokumentarni videi.
Blog
SLOVENSKA KUHINJA
Knjiga SLOVENSKA KUHINJA predstavlja bogato kulinarično dediščino Slovenije. V knjigi so zbrani recepti starih narodnih jedi, ki so se ohranile...
Preberi večOsilnica in Kostel
Osilnica in Kostel razvijata turizem med zaprtim območjem in mejo, na področju, kjer živi zelo malo ljudi in veliko medvedov.
Preberi večNašla sva 93 m globoko jamo
Našla sva 93 m globoko jamo - Sprehodi se z nami po čarobnem podzemlju osamelega krasa na Pečeh pri Kropi.
Preberi večTržiške bržole
Tržiške bržole niso le ena jed. To je pojem, ki poimenuje več bolj ali manj različnih jedi iz ovčjega mesa.
Preberi večStolp na Kranclju
Stolp na Kranclju - Pot na Krancel se začne pri Škofjeloškem gradu. Tik pred glavnim vhodom zavijemo levo na strmo...
Preberi večMatjaž Chvatal intervju
Intervju Urške Krišelj Grubar. Objavljeno v časopisu NEDELO, rubrika: “Še vedno odklopljeni – Matjaž Chvatal”
Preberi večGregorjev sejem Vesela Gora
Gregorjev sejem Vesela Gora pri Šentrupertu. Tradicionalni pomladni sejem, z več kot 250 letno tradicijo, ponuja vse potrebno za ...
Preberi večRuševine gradu Slemenice
Ruševine gradu Slemenice - iskanje gradu iz pripovedi pisatelja Josipa Jurčiča o Juriju Kozjaku, slovenskem janičarju.
Preberi več